6 szobás családi ház + 77 m2-es lakás

283 m² - Szentes, Magyarország

QR Code
Az ingatlan leírása

1972-ben 52 cm széles téglafalazattal, kétszintes lapostetős családi háznak épült ez a 6 szobás épület a Sáfrán Mihály utcában. Később az utcafronttal párhuzamos irányú nyeregtető került rá, kerámia cserépfedéssel.
Az földszint 111 m2-es, az emelet a loggiák nélkül 95 m2.

A kert felé nagy üvegfelülettel rendelkező nappalin kívül további 5 külön bejáratú szobát, szintenkénti fürdőszobát, hatalmas emeleti teraszt és loggiákat tartalmaz a főépület. Az emeleten lévő 2 utcai szoba között két oldalra harmonikaszerűen összerendezhető ajtó található, így teljesen nyitott helyzetben egy közel 50 m2-es helyiséggé alakítható. A konyhában lévő bútor a 12 terítékes mosogatógéppel együtt az eladási ár részét képezi.

Az emelet a nappaliból és az udvarról az emeleti teraszra vezető külső lépcsőn át is megközelíthető. Az udvar az oldalsó és hátsó telekhatár mentén teljesen beépített. Külön épületrészben egy 77 m2-es önálló lakás található. Mindkét lakásnak külön fűtési és melegvíz ellátó rendszere van. A főépületben központifűtés üzemel, szilárd tüzelésű kazán és gázkazán segítségével. A kisebb lakásban gázkonvektorok, valamint a szobában lévő épített kandalló biztosítja a meleget. A két épület között üvegtetővel ellátott, védett „kerti étkező” található. A hátsó telekhatáron egy kb. 40 m2-es garázsnak is alkalmas helyiség csatlakozik a kisebb lakáshoz.
A telek 610 m2, az udvar közepén hatalmas diófa áll. Mellette 6 m3-es fürdőmedence, keringető szivattyúval ellátva (jelenleg téliesítve).
Mindkét lakásban kaputelefon és riasztó rendszer működik. A főépületben az elektromos hálózat felújított, 380 V is rendelkezésre áll. A kert locsolását nortonkút biztosítja.

Nagycsaládosoknak, összeköltözőknek, valamint kitűnő megközelíthetősége, széles utcai parkolója miatt vállalkozások számára telephelynek, bérleménynek, vendégháznak, irodaháznak, magánóvodának, vendéglátóhelynek stb. is ajánljuk.

Lehetőség van értékegyeztetéssel, szentesi, 5 szintes épületben lévő, 2 vagy 1+2 szobás, I. vagy II. emeleti panellakás beszámítására is!

Megvásárlása esetén a CSOK igényelhető, melynek lebonyolításához szakszerű segítséget biztosítunk.

Basic Details
Property Type : Ház
Listing Type : Eladó
Listing ID : 1270
Ár : 36,900,000Ft
Kilátás : Utca
Bedrooms : 7
Fűrdőszobák : 3
Alapterület : 283 m²
Építés éve : 1972
Telek alapterület : 610 m²
Address Map
Country : HU
City : Szentes
Floor Number : 0
Ház Eladó
  • Listing ID : 1270
  • Bedrooms : 7
  • Fűrdőszobák : 3
  • Alapterület : 283 m²
  • Visits : 537 in 14 days
36,900,000Ft
Agent info
Almáskert Vendégház Kft.
6600 Szentes, Soós u. 1.
Contact Agent