Menü Bezárás

Felújítandó 2 szobás házrész a központban

9 900 000 Ft

Leírás

Városközpontban, csendes zug végében található ez a korszerűsítésre váró, 2 szobás, 69 m2-es házrész. Az ingatlan összesen 1130 m2-es telken fekszik, melynek a fele tartozik az eladó épületrészhez. Jelenleg osztatlan közös tulajdonban van a másik ingatlanrésszel együtt. Lehetőség van egy közös bejáró meghagyásával a felek kölcsönös megegyezésével a kerteket egymástól elválasztani. Gépjárművel is be lehet állni az ingatlanra.

Az épület a telek hátsó végében van. Építési idejét pontosan nem ismerjük. Vályog falazatú, beton ill. mozaiklappal burkolt, a tetőn szalagcserép található. Két szobája jelenleg egymásból nyílik, de kialakítható a külön bejárat, mivel a belső nagyobb szoba az előtérből is megközelíthető. A vezetékes víz és a szennyvíz csak a fürdőszobába került bevezetésre. Mivel a gáz nincs a telekre bevezetve a lakás jelenleg szilárd tüzelésű kályhával fűthető.

Belmagassága 1,90-2,20 m között változik.

 

This style property is located in is currently and has been listed on Várdai-Trigon Ingatlan. This property is listed at 9 900 000 Ft. It has 2 hálószobák bedrooms, 0.5 fürdőszoba bathrooms, and is 69 m². The property was built in year.