Menü Bezárás

Vendéglátó komplexum teljes berendezéssel

59 000 000 Ft

Leírás

Eladó Fábiánsebestyén központi részén, a Szentes és Gádoros közötti út mentén egy közel 350 m2-es hasznos alapterületű, kétszintes vendéglátó komplexum.

Az ingatlan 974 m2-es telken biztosít helyet kb. 100 férőhelyes melegkonyhás étterem + söröző + fagyizónak a földszinten. A tetőtérben 82 m2-es rendezvényteremnek, valamint 3 db 2+1 személyes ízlésesen berendezett apartmannak a hozzá kapcsolódó hatalmas tetőterasszal.
Teljes berendezéssel, működési engedélyekkel, külső raktárakkal, kerthelyiséggel, parkolási lehetőséggel rendelkezik.
Az eredeti lapos tetős épület bővítésével és tetőtér kialakításával és beépítésével 2002. évtől több ütemben kivitelezve nyerte el mai korszerű formáját. Működése során nemcsak a helyi lakosok körében, hanem a környező települések lakói, sőt külföldi vendégek által is igen kedvelt vendéglátó helynek számított.
Az ingatlan további specialitása: klíma berendezések, nortonkút, 3 fázis, kamera és riasztó rendszer, vezetékes telefon lehetőség, az épület szerkezetében elhelyezett vízszintes és függőleges hangszigetelések.
Az épület jelenlegi kialakítása vagy belső tereinek további átalakítása újabb lehetőségeket rejt magában egyéb kereskedelmi ill. vendéglátó ötletek megvalósításához.

A település és környéke sok látnivalóval és érdekes programokkal csábítja folyamatosan látogatóit.
A virágokkal díszített falu utcái, terei és lakói évente visszatérő rendezvényekkel várják az érdeklődőket: Pl. a május eleji Lovasnapok, az augusztusi Falunapok, az Almabál és a Búcsú.

Nézd meg a térképen / a környéken

This style property is located in Fábiánsebestyén is currently and has been listed on Várdai-Trigon Ingatlan. This property is listed at 59 000 000 Ft. It has bedrooms, bathrooms, and is 350 m². The property was built in year.