Menü Bezárás

Vásárhelyi úton 95 m2-es családi ház+raktár

31 900 000 Ft

  • Hálószoba: 2
  • Fürdőszoba: 1
  • Terület: 95 m²
  • Telekméret: 661 m²
  • Állapot:
  • Típus:

Leírás

Frekventált helyen, a Vásárhelyi úton található ez az egyedi elrendezésű, két párhuzamos utcáról is megközelíthető ún. „kétutcás” ingatlan.

A lakóépület vegyes falazatú, hasznos alapterülete 95 m2. Az eredeti épület a 70-es években bővítésre került. Ennek során készült el tégla falazattal a 17 m2-es konyha és a tágas előtér.

Szépen karbantartott, praktikus elrendezésű, kényelmes otthon.

A két külön bejáratú szoba mellett egy kisebb nappali is megtalálható, mindhárom helyiség laminált padlóval burkolt.

Fűtése jelenleg gázkonvektorokkal történik, ezen kívül egy nagy teljesítményű, folyamatosan karbantartott cserépkályha is rendelkezésre áll, mely központi helyen került beépítésre.

A lakóépülethez szervesen kapcsolódik egy 74 m2-es betonozott raktárhelyiség, mely közvetlenül az utcáról és az udvar felől is megközelíthető. Üzleti célra is alkalmas lehet, 3,70 m-es belmagassággal, saját villanyórával, külön wc-vel, kézmosóval.

Az udvarban melléképületek, nagyméretű fedett-nyitott tároló helyiségek vannak, valamint a másik utca felől egy kisebb garázs. Az ingatlan teljes területe 661 m2.

Az épület homlokzata felújított, részben hőszigetelt. Nyílászárói még az eredeti fa ablakok.

Gépjárművel a Vásárhelyi út felől elektromos kapun át garázsnak megfelelő, fedett bejáróba lehet beállni.

Frekventált elhelyezkedése miatt, telephelynek, irodának, ill. egyéb vállalkozás számára is kiváló lehetőség! Az ingatlan tehermentes, rövid határidővel birtokba vehető.

Értékegyezetéssel Szentesen lévő társasházi lakás cseréje is lehetséges!

 


Teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésre az Ön személyes igényeihez igazítva (adásvételi szerződés, jogi képviselet, alaprajz és energetikai tanúsítvány készítés, érintésvédelmi nyilatkozat,  hitel ügyintézés, birtokátruházás).

 

További információkért keressen minket bizalommal alábbi elérhetőségeink egyikén: ☎️

Várdainé Antal Erika

06/20 3388499

06/20 3155077 (munkanapokon 8:00-16:00 ig)

This style property is located in is currently and has been listed on Várdai-Trigon Ingatlan. This property is listed at 31 900 000 Ft. It has 2 hálószobák bedrooms, 1 fürdőszoba bathrooms, and is 95 m². The property was built in year.