Menü Bezárás

5 szobás, hőszigetelt családi ház kertváros közelében

69 000 000 Ft

  • Hálószoba: 5
  • Fürdőszoba: 2
  • Szintjei: 2
  • Terület: 242 m²
  • Telekméret: 710 m²
  • Állapot:
  • Típus:

Leírás

A város egyik legkedveltebb részén, a kertváros és a városközpont közötti családi házas övezetben található ez a remek, 242 m2 hasznos alapterületű, tetőtér beépítésű lakóépület.

Jelenleg több generációs ingatlanként, szintenként 1-1 komplett lakásként használják.

Az 1980-as évek elején épült 710 m2-es belső portára („nyeles telekre”), melyet lakói folyamatosan korszerűsítettek. Az elmúlt év során a tetőre új filcalátétes LINDAB hullámlemez került.

2009-ben az összes homlokzati nyílászárót kicserélték jó minőségű, műanyag ablakokra, ajtókra. A külső falakra 5 cm vastag hőszigetelés és új nemes vakolat készült. Ugyan ekkor a régi gázkazánt új, energiatakarékos készülék váltotta fel. Az összes radiátor is cserélve lett, így most már helyiségenként szabályozható a kívánt belső hőmérséklet. A vegyes kazán mindössze 2 éves.

A melegvizet mindkét fürdőszobában új „okos” villanybojler szolgáltatja vezérelt áram segítségével. Az épületbe a 3 fázis is bevezetésre került. A felszerelt kaputelefon a lakók kényelmét szolgálja. Az utcai nagykapu távirányítása is adott esetben megoldható.

A két szintet tágas előtérből nyíló, rendkívül kényelmes, jó kiosztású lépcső köti össze.

Mindkét szinten 2-2 db terasz ill. loggia kapcsolódik a lakrészekhez.
Az épület helyiségeinek méretét, azok egymáshoz viszonyított helyzetét a mellékelt alaprajz szemlélteti.

A földszinten a lakás szerves részeként több kamra és tároló helyiség is található. Az épület ÉK-i sarkában lévő helyiség eredetileg garázsnak épült. Mivel gépjárművel kissé nehézkes a beállás, így kerámialappal burkolt tárolóként funkcionál. Gépkocsi számára, fedett-nyitott beálló nyújt védelmet.

A főépület folytatásában további két helyiséget tartalmazó épületszárny található. Az egyik a kazánok számára, a másik kisebb barkács műhelyt rejt.

Remek elosztású, kiválóan használható, szépen karbantartott családi ház, tágas napfényes terekkel.

Gondozott kertjében a locsoláshoz nortonkút áll rendelkezésre.

Ajánljuk nagycsaládosok számára vagy összeköltözők részére, továbbá az utca zajától mentes, csendes, szép, tágas otthon kedvelőinek.

A kertváros közelsége miatt karnyújtásnyira vannak: általános iskola, óvoda, ABC, orvosi rendelő, gyógyszertár, kis „piac”, pékség, cukrászda, egyéb kisebb üzletek és szolgáltató egységek.

Lehetőség nyílik értékegyeztetéssel kisebb családi házra (nappali + 3 külön bejáratú szoba) történő cserére is!

This style property is located in is currently and has been listed on Várdai-Trigon Ingatlan. This property is listed at 69 000 000 Ft. It has 5 hálószobák bedrooms, 2 fürdőszobák bathrooms, and is 242 m². The property was built in year.