Menü Bezárás

Ipartelepi úton telephely kiadó

400 000 Ft

Leírás

Szentesen, az Ipartelepi úton kínálunk bérbe adásra egy 2790 m2 telken lévő telephelyként funkcionáló ingatlant.

A telephely közvetlen a főút mellett helyezkedik el, elektromos kapun keresztül lehet behajtani. A terület tégla kerítéssel van körbekerítve.

A telken található épület teljes felújításon esett át, 2014-ben lett leszigetelve, az ablakok műanyag nyílászárókra lettek cserélve, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve,

valamint kamera rendszer lett kiépítve.

A közművek közül, víz, villany és gáz található az épületben, csatorna bekötéssel nem rendelkezik, helyette zárt szennyvíz tároló van, viszont nincs talajterhelési díj.

 

Az épület két teljesen különálló lakrészből áll, de lehetőség van igény szerint a két rész összenyitására is.

Az első épületrészben előszoba, 1 nagy szoba, konyha, zuhanyzós fürdőszoba található, a konyha hűtő-fűtő klímával, beépített konyhabútorral felszerelt. Ez az épületrész jelenleg irodaként funkcionál.

A másik részben, 4 külön bejáratú szoba található, valamint egy közös használatú fürdőszoba, és egy konyha, ami jelenleg nincs felszerelve.

A fűtés kombi gázkazánnal radiátoros hőleadóval történik.

Az udvar kohósalakkal illetve darált törmelékkel van feltöltve, nagyobb járművekkel is kényelmesen körbe járható.

Az udvar közepén kb 20m2-es területen az Invitelnek van telepítve egy adótorony, így azért a területért bérleti díjat fizet.

A telken található még egy kb. 25 m2 mobilgarázs.

 

A bérlemény bérleti díja havi bruttó: 400.000,- ft


Teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésre az Ön személyes igényeihez igazítva (adásvételi szerződés, jogi képviselet, alaprajz és energetikai tanúsítvány készítés, érintésvédelmi nyilatkozat,  hitel ügyintézés, birtokátruházás).

További információkért keressen minket alábbi elérhetőségeink egyikén: ☎️

Várdainé Antal Erika

06/20 3388499

06/20 3155077 (munkanapokon 8:00-16:00 óráig)

 


 

This style property is located in is currently and has been listed on Várdai-Trigon Ingatlan. This property is listed at 400 000 Ft. It has bedrooms, bathrooms, and is . The property was built in year.