Kicsi lakás kicsi kerttel belső portán

68 m² - Szentes, Magyarország

QR Code
Az ingatlan leírása

A Nagygörgős utcában 1980-ban belső portára építették ezt a kétszobás családi házat. Az akkori építési előírásnak megfelelően tűzfalas kialakítással csatlakozik a szomszéd telken lévő épülethez.
Ez csupán a nagyobb szoba oldalsó falát érinti.

Eredetileg a lakás alá épült volna a garázs, ezáltal a lakás padlószintje a talajhoz képest 1,25 m magasra került. Az alsó szint, melynek egy része a felszín alá épült kb. 40 m2. Három helyiségből áll, betonozott aljzattal kialakított. A garázsajtó helyett, a kert felől minden irányban ablakokkal és 2,10 m-es belmagassággal rendelkezik. A lakásból és az udvar felől is megközelíthető.
Az épület időtálló, masszív terméskő lábazattal épült, B29-es blokktégla falazattal. Szobái külön bejáratúak (22 m2 és 14 m2), még az eredeti szalagparketta burkolattal.
Az bejárat előtt lévő nyitott terasz később felfalazásra került, körben üvegezett világos előtérré alakult.
Központifűtése az alsó szinten elhelyezett szilárd tüzelésű kazánról üzemel. Az ingatlanra a vezetékes gáz nem került bevezetésre. A többi közmű természetesen biztosított, az ipari áram is rendelkezésre áll.
Az épület stabil, korának megfelelő műszaki állapotú.
Jelenleg is elérhető pályázati lehetőség keretében energetikai korszerűsítése javasolt. (pl.: hőszigetelés, nyílászárócsere, fűtés és használati melegvíz korszerűsítés, napelem elhelyezése)
A telek bejáró szélessége kb. 4,80 m. Udvarában a bejáróval szemben mobil garázs áll, a lakóépületen kívül melléképület is található. Kicsi kertje a szomszédos épületek által körbeépített, közepén hatalmas diófával.

Ajánljuk nagy családi házból kisebb otthonba költözőknek, a központ közelségével, a belső porta csendjével és nyugalmával együtt.

Basic Details
Property Type : Ház
Listing Type : Eladó
Listing ID : 1265
Ár : 15,900,000Ft
Kilátás : Kert
Bedrooms : 2
Fűrdőszobák : 1
Alapterület : 68 m²
Építés éve : 1980
Telek alapterület : 623 m²
Address Map
Country : HU
City : Szentes
Floor Number : 0
Ház Eladó
  • Listing ID : 1265
  • Bedrooms : 2
  • Fűrdőszobák : 1
  • Alapterület : 68 m²
  • Visits : 2794 in 77 days
15,900,000Ft
Agent info
Almáskert Vendégház Kft.
6600 Szentes, Soós u. 1.
Contact Agent