5 szobás polgáriházi lakás a Rákóczi utcán

224 m² - Szentes, Magyarország

QR Code
Az ingatlan leírása

Eladó Szentesen a Rákóczi Ferenc utcában, frekventált helyen, polgáriházból létrehozott társasházban külön helyrajzi számmal rendelkező épületrész.

A társasház legnagyobb és legértékesebb része, mely 2012-ben két lakás összenyitása és részleges felújítása során nyerte el mai formáját, összesen 224 m2-en. Az épület sarki telken található, Zsoldos tégla falazatú. A Rákóczi utca felől helyezkedik el mind a négy szobája, 22 m2 és 31 m2 közötti alapterülettel. Az ötödik a nappali, mely 37 m2-es, a belső udvar felé néz. A felújítás során a lakás nyílászáróit hőszigetelt üvegű fa nyílászárókra cserélték. A nappali, konyha és az előszoba új hőszigetelt aljzatot és szép kerámia ill. lamináltpadló burkolatot kapott.

A konyhai közművezetékek cseréje is megtörtént. Esztétikus és praktikus új konyhabútor mellett egy hangulatos falazott bárpult is helyet kapott a tágas konyhában.
A lakásban központi fűtés üzemel, új kombi gázkazánról, új radiátorokkal. A pincében lévő szilárd tüzelésű kazán is rendelkezésre áll. Az elektromos hálózata is csövezett, nagyobb részben újra vezetékelve. A közös udvarban a lakáshoz tartozik egy billenő kapuval ellátott átlagos méretű garázs, folytatásában fedett kerékpár tárolóval, egy kb. 9 m2-es műhely, és az udvar végében lévő 3 db egyenként 5,5 m2-es tároló helyiség és végül az udvar közepén gyermekek számára kialakított játszóház. Minden korosztálynak ajánljuk, mivel a közelben található óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, általános iskola és élelmiszer bolt is.

Basic Details
Property Type : Lakás
Listing Type : Eladó
Listing ID : 1101
Ár : 20,800,000Ft
Kilátás : Utca
Hálószobák : 5
Fűrdőszobák : 1
Alapterület : 224 m²
Építés éve : 0
Telek alapterület : 1,080 m²
Address Map
Country : HU
City : Szentes
Floor Number : 0
Lakás Eladó
  • Listing ID : 1101
  • Fűrdőszobák : 1
  • Alapterület : 224 m²
  • Visits : 17269 in 900 days
20,800,000Ft
Agent info
Almáskert Vendégház Kft.
6600 Szentes, Soós u. 1.
Contact Agent