Menü Bezárás

FALUSI CSOK! Új építésű családi ház Fábiánsebestyénben

22 900 000 Ft

  • Hálószoba: 3
  • Fürdőszoba: 1
  • Terület: 80 m²
  • Telekméret: 2090 m²
  • Állapot:
  • Típus:

Leírás

A falu központjában, a főút közelében található ez az előkertes, amerikai konyhás, 80 m2-es családi ház.

A régi vályog épület helyére a család számára megálmodott elrendezéssel, teljesen az alapoktól kezdve a tetőig újjá építették. Csupán a hátsó fal egy részébe került visszaépítésre a meglévő vályog téglákból.

A lakás központi része a konyha-étkező-nappali helyiség (28,5 m2), mely laminált padlóval burkolt. Ide lett beépítve egy nagyobb teljesítményű fatüzelésű kandalló. Segítségével szinte az egész lakás befűthető. 3 db kisebb szobája külön bejáratú, szőnyegpadlóval borított. A válaszfalak egy része praktikus módon könnyűszerkezetes kialakítással készült, így igény szerint könnyen átépíthető vagy elbontható.

Az egész épület fűtését és hűtését klíma berendezések biztosítják. A melegvíz készítéséről hőszivattyús villanybojler gondoskodik. Az épület rendkívül energiatakarékosan fenntartható. A déli tetősíkra 2018-ban elhelyezett (összesen: 8,12 kW-os) 28 db napelem teljes mértékben fedezi a ház elektromos szükségletét beleértve a háztartás egyéb fogyasztását is.

A stabil és biztonságos üzemeltetés céljából a 3 fázis is kiépítésre került.

2090 m2-es kertje alkalmas állattartásra, vagy növénytermesztésre is. Locsolásához nortonkút biztosított. Gépjárművek számára fedett beálló áll rendelkezésre.

Tiszta levegő, csend, gyermekek számára az egészséges környezet garantált. Érdemes közelről is megtapasztalni ezt a nyugalmat. Szentestől gépkocsival csupán 12 percnyi „távolság”.

Értékegyezetéssel Szentesen lévő 1+2 szobás, társasházi lakás cseréje is lehetséges!

  1. 2022. december 31.-i benyújtási határidővel FALUSI CSOK felhasználásával is megvásárolható ez az ingatlan, melynek lebonyolításához szakszerű segítséget biztosítunk.

Hívjon minél előbb a részletekért!

 

 

This style property is located in is currently and has been listed on Várdai-Trigon Ingatlan. This property is listed at 22 900 000 Ft. It has 3 hálószobák bedrooms, 1 fürdőszoba bathrooms, and is 80 m². The property was built in year.