Menü Bezárás

Tégla falazatú 2 szobás kockaház a Nagygörgős utcában

24 900 000 Ft

  • Hálószoba: 2
  • Fürdőszoba: 1
  • Terület: 79 m²
  • Telekméret: 485 m²
  • Építés éve: 1960
  • Állapot:
  • Típus:

Leírás

1960-as években magasított téglából az utcafrontra épült ez a közel 80 m2-es kockaház. Az eredeti épület körül lévő fedett folyosó később beépítésre került, megnövelve így a lakórész alapterületét. Szobái külön bejáratúak, szép állapotban lévő parkettával burkoltak. A többi helyiségben mozaiklap burkolat található. A lakóépület helyiségeinek méretét és alaprajzi elrendezését a felmérés alapján készült rajz szemlélteti.

Központi fűtése a fürdőszobában elhelyezett kombi gázkazánról valamint a kazán helyiségben lévő szilárd tüzelésű kazánról is üzemeltethető. Az egyik szobában alternatív fűtési lehetőségként egy gázkonvektor is elhelyezésre került. Belmagassága 2,30-2,90 m között változik. Tégla falazatú melléképületében kisebb-nagyobb betonozott helyiségek vannak. A telek teljes hátsó oldalhatára beépített. A melléképület folytatásában állattartásra alkalmas építmények találhatók.

Az utcai kétszárnyú nagykapu irányában lévő betonozott felület alkalmas gépjármű beállónak.

Kertje rendezett, elsősorban haszonnövényekkel beültetett.

Az ingatlan a belvárosban kisebb forgalmú, keskeny utcában található. Jelen formájában is lakható, viszont a mai esztétikai és műszaki elvárások szerint korszerűsítése javasolt.

Megvásárlása esetén CSOK igényelhető, melynek lebonyolításához szakszerű segítséget biztosítunk.

 

 

This style property is located in is currently and has been listed on Várdai-Trigon Ingatlan. This property is listed at 24 900 000 Ft. It has 2 hálószobák bedrooms, 1 fürdőszoba bathrooms, and is 79 m². The property was built in 1960 year.