Menü Bezárás

Kurca parti 1350 m2-es építési telek természeti környezetben

15 900 000 Ft

Leírás

Építkezők, befektetők, valamint különlegesen szép természeti környezetre vágyók figyelmébe ajánljuk ezt az egyedi Kurca parti telket.

Kísérben lévő zsákutca végén helyezkedik el, a Kurca partjától egy földútnyi távolságra. 1350 m2 területű, közel négyzet alakú, teljesen körbe kerítve.

Rendkívül csendes, az utca végén már csak egyik oldalt vannak lakóházak, szinte kinyílik a tér az ingatlan előtt. A kisháti területre hosszan ellátni.

Jelenleg kb. 30 db különböző fajta, termő gyümölcsfa van a kertben. A közművezetékek az előtte lévő ingatlantól tovább vihetőek.

Az utcafronti része 37 m széles. Az adott területre vonatkozó maximális beépítési lehetőség 30 % (405 m2). Az új tulajdonos nem csak egy építési telket mondhat majd magáénak, hanem vele együtt egy csodálatos életérzést is.

Ha új otthon építését tervezi ezt a telket ne szalassza el, a tervek a tél folyamán még elkészülhetnek és tavasszal indulhat az építkezés!

This style property is located in is currently and has been listed on Várdai-Trigon Ingatlan. This property is listed at 15 900 000 Ft. It has bedrooms, bathrooms, and is . The property was built in year.