Menü Bezárás

Kórógy parti tanya Szentes közelében

4 500 000 Ft

  • Hálószoba: 2
  • Terület: 57 m²
  • Telekméret: 3125 m²
  • Állapot:
  • Típus:

Leírás

Szentestől kb. 3,5 km-re, a 45-ös főút Derekegyházi elágazása közelében eladó egy karbantartott tanya, Kórógy-érig nyúló, 3125 m2-es rendezett területtel. Jogilag Szegvár külterületéhez tartozik, valóságban Szenteshez közelebb található.

Két irányból is megközelíthető: Szentes felől a 45-ös főút 31 szelvényénél leágazó keleti irányú földúton át (itt távolsági buszmegálló is van) vagy a Derekegyház felé vezető út legelején lévő, északi irányba vezető földúton haladva.
Az ingatlanhoz tartozó földterület kiváló minőségű termőföld, magas AK értékkel.
A Kórógy-ér szolgáltatja a locsoláshoz szükséges öntözővizet.

A terület magasabban fekvő részére építették a tanyaépületet, mely klasszikus vályogépület. 4 helyiségből áll + egy védett előtér a bejárat előtt. Alapterülete 57 m2, a legnagyobb helyiségben egy jó állapotú kenyérsütő kemence is található. Áram nincs az ingatlanra bevezetve. Összesen egy ásott kút található az épület előtt, mely korábban gémeskútként működött.

1-2 éve különböző karbantartási munkák történtek az épületnél. A tetőszerkezet tartóelemeit megerősítették, a cserépléceket szükség szerint cserélték, a cserépfedést áthajtották, körben új bádogozás készült. Ezen kívül a kamrát újra falazták és vakolták, valamint a külső vakolatot is felújították.

A terület gazdálkodás céljára kiválóan alkalmas, a tanyaépület további ráfordítással lakhatásra vagy jelenlegi formájában gazdasági épületnek is hasznosítható.

 

Nézd meg a térképen / a környéken

This style property is located in Szegvár is currently and has been listed on Várdai-Trigon Ingatlan. This property is listed at 4 500 000 Ft. It has 2 hálószobák bedrooms, bathrooms, and is 57 m². The property was built in year.