Menü Bezárás

Igényes két szintes családi ház fodrászüzlettel kórház közelében Szentesen

48 500 000 Ft

Leírás

Szentesen, kórház közelében az 1960-as évek végén épült ez az előkertes, lapostetős, két szintes, minimál stílusjegyeket hordozó családi ház. Az utóbbi években az alsószinti lakótér bővítése során egy 18,40 m2-es, tágas, konyha-étkező került kialakításra. Mellé egy új előszoba épült, mely egyben átvezet az eredeti épületbe is.

A nappaliban lévő épített kandalló melege, speciális kialakítása révén a felső szintet is felfűti.

Az emeleten egy nagyobb és két kisebb szoba található. A nagyobbhoz az utca felé elhelyezkedő, 7 m2-es erkély csatlakozik.

A lakás hasznos alapterülete 113 m2.

Praktikus elrendezés, a mai trendnek megfelelő, letisztult, modern színvilág jellemzi az egész ingatlant.

A lakótér folytatásában egy esztétikusan kialakított és berendezett fodrászüzlet működik, új közművekkel (víz, szennyvíz, áram, fűtés) megépítve és klíma berendezéssel felszerelve.

Az épület helyiségeinek méretét, azok egymáshoz viszonyított helyzetét a mellékelt alaprajz szemlélteti.

400 m2-es, rendezett udvarában két gépjármű számára is megfelelő, 37 m2-es garázs található elektromos működésű ajtó kialakítással.

Helyet kapott még az udvarban egy nagyobb méretű tároló, mely műhelynek is alkalmas lehet, valamint 2 db fedett kutyakenel.

Kellemes látványt nyújt az előkertben lévő kisebb tavacska a csobogóval. Az udvar nagyobb része beton burkolattal és kaviccsal borított, így a kert gondozása kevesebb időt igényel.

Az utcai elektromos kapu nagyban megkönnyíti a gépkocsikkal történő gyors ki- és beállást.

Az ingatlan frekventált elhelyezkedése és egyéb adottságai révén vállalkozás számára vagy befektetésnek is remek lehetőség!

Megvásárlása esetén CSOK igényelhető, melynek lebonyolításához szakszerű segítséget biztosítunk.

 

 

This style property is located in Szentes is currently and has been listed on Várdai-Trigon Ingatlan. This property is listed at 48 500 000 Ft. It has 4 hálószobák bedrooms, 1 fürdőszoba bathrooms, and is 113 m². The property was built in year.