Menü Bezárás

Frekventált helyen lévő 2 szoba+nappalis házrész

19 000 000 Ft

Leírás

Belvárosban, főutcától kb. 100 m-re található ez a 86 m2-es, 2 szoba + nappalis polgári jellegű házrész. Osztatlan közös tulajdonban van 211 m2-es részaránnyal, mely tartalmazza a lakás, egy elkerített kicsi kert, egy 20 m2-es betonozott garázs, valamint a közösen használt bejáró arányos részét. Az eladásra kínált lakrész utcafronti része vályog falazatú, a polgári lakásokra jellemző 3 m-es belmagassággal. A beépített közlekedő km. téglából épült, majd későbbi bővítés eredményeként készült el a nappali. 2008-ban került bevezetésre a víz és szennyvízvezeték a lakásba, ekkor lett áthúzva az elektromos hálózat is. A három fázis is rendelkezésre áll (2x10A és 1x16A).

Minden helyisége betonozott, szőnyegpadlóval, pvc-vel ill. kerámialappal burkolt. Az épület a szomszéd ingatlanon lévő résszel fizikálisan egy egységet képez, valamikor egy ingatlan volt. A másik fele az idén lett modernizálva és átépítve, úgy hogy a padlás is beépítésre került. Igény esetén a szomszédhoz hasonlóan itt is megoldható padlástér beépítése, egyedi módon a padlásfeljáró a közlekedő végében található. Az helyiségek méretét, belmagasságát és elrendezését a mellékelt alaprajz szemlélteti.

Fűtése jelenleg gázkonvektorok segítségével történik, a melegvizet átfolyós rendszerű gázvízmelegítő biztosítja. A három lakrészből egy saját utcai bejárón közlekedik, a közös nagykaput rendszeresen csak 2 tulajdonos használja.

A garázs 20 m2-es, belmérete 3,65 x 5,50 m, betonozott, OSB lappal burkolt, a tető bitumenes hullámlemezzel fedett.

Mivel frekventált helyen lévő az ingatlan, alkalmas lehet irodának vagy üzlethelyiségek kialakítására is.

 

 

This style property is located in is currently and has been listed on Várdai-Trigon Ingatlan. This property is listed at 19 000 000 Ft. It has 3 hálószobák bedrooms, 1 fürdőszoba bathrooms, and is 86 m². The property was built in year.