Menü Bezárás

Felújított, 2 szobás, 3. emeleti téglalakás a központban

23 500 000 Ft

Leírás

Szentes központjában, de mégis csendes környezetben a 3. emeleten található ez a 2 szobás, É-D-i tájolású, 56 m2-es tégla falazatú lakás.

Az ingatlan lakótere az alaprajzon feltüntetett helyiségekből áll. A lakást remek elosztás, tágas és világos terek és kitűnő állapot jellemzi.

2005-ben teljes felújításon esett át, amelynek keretében hőszigetelt redőnyös műanyag ablakok kerültek beépítésre.

Az összes közművezeték (áram, víz, szennyvíz, gáz) a fűtő berendezésekkel együtt cserélve lett. A régi gázkonvektorok helyére, újabb generációs, energiatakarékosabb készülékek kerültek. Minden helyiség ízléses, új padlóburkolatot kapott. A szobákba lamináltpadló, a többi helyiségbe kerámialap burkolat készült. A dél felé néző szoba válaszfallal részlegesen elválasztott részébe egy mennyezetig érő gardrob szekrény lett beépítve, mely az eladási ár részét képezi.  A másik szobában elhelyezett hűtő-fűtő klímaberendezés gondoskodik az év során a megfelelő hőérzetről.

A nagyobb szobát a fürdőszobán keresztül is megközelíthetjük, így igény szerint a külön bejárat is lehetséges.

A konyhába esztétikus beépített konyhabútor készült kombinált tűzhely elhelyezésével. A kamrába kapott helyet a hűtőszekrény, valamint ide lett bekötve a mosógép is.

Több ponton záródó, minőségi fa bejárati ajtó került a régi helyére.

Falai gletteltek és festettek, csupán egy tisztasági festést igényelnek.

Közös költsége: 6.660 Ft/hó, mely tartalmazza a közösen használt terek takarítási díját is.

A lépcsőház szép tiszta, az összes lépcsőházi nyílászáró korszerűsítésre került.

Az ingatlanhoz tartozik még a pincében lévő kb. 4 m2-es zárható saját tároló helyiség.

A parkolás az épület közelében ingyenes.

A központ által nyújtott sok-sok előnyével és kényelmével várja új lakóit ez a szép otthon, mely rövid határidővel birtokba vehető.

Befektetésnek is remek lehetőség!

This style property is located in is currently and has been listed on Várdai-Trigon Ingatlan. This property is listed at 23 500 000 Ft. It has 2 hálószobák bedrooms, 1 fürdőszoba bathrooms, and is 56 m². The property was built in year.