Menü Bezárás

FALUSI CSOK! 3 szobás kockaház Nagymágocson

10 900 000 Ft

Leírás

Nagymágocson, a település központi részén eladó egy 79 m2-es, tégla falazatú kockaház.

1966-ban az utcafrontra épült km. téglából, 2,80 m-es belmagassággal, szalagcserép fedéssel.

Jelenleg 3 külön bejáratú szobát tartalmaz, melyből kettő egyforma alapterületű (17,80 m2), a harmadik viszont mérete miatt félszobának minősül. Központi fűtése gáz- és szilárd tüzelésű kazánról is üzemel. A konyhában további lehetőségként egy gázkonvektor is elhelyezésre került. A melegvizet a fürdőszobában lévő villanybojler biztosítja vezérelt árammal.

Az épület rendezett, korának megfelelő műszaki állapotú. A mai esztétikai és energetikai elvárások szempontjából korszerűsítése javasolt. Néhány éve a külső kőporos vakolat eltávolításra került, majd új alapvakolat került minden homlokzatra. Nyílászárói még az eredeti fa ablakok és ajtók.

A lakóépületben lévő helyiségek kapcsolatát ill. méreteit a mellékelt alaprajz szemlélteti.

Az utcai nagykapuval szemben, külön épületben egy 14 m2-es betonozott garázs, valamint egy alsókonyha (tároló) található.

764 m2-es kertje gondozott, benne néhány fiatal gyümölcsfát láthatunk.

  1. 2022. december 31.-i benyújtási határidővel FALUSI CSOK felhasználásával is megvásárolható ez az ingatlan, melynek lebonyolításához szakszerű segítséget biztosítunk.

Hívjon minél előbb a részletekért!

 

This style property is located in is currently and has been listed on Várdai-Trigon Ingatlan. This property is listed at 10 900 000 Ft. It has 3 hálószobák bedrooms, 1 fürdőszoba bathrooms, and is 79 m². The property was built in year.