Menü Bezárás

Energiaköltség mentes, 3 szobás családi ház a Sárgaparton.

69 000 000 Ft

Leírás

Szentesen a Sárgaparti városrészben található ez az előkertes, 3 szobás, korszerű családi ház, mely a mai energiaválsággal súlytott időben a fenntartásán felül (fűtés, hűtés, melegvíz, főzés) többlet energiával rendelkezik. Így további elektromos berendezések, valamint elektromos gépjármű rendszeres feltöltéséhez a lehetőség biztosított.

Több ütemben történt az épület felújítása és energetikai korszerűsítése.

Az első lépés az épületszerkezetek energiatakarékos felújítása volt.

  • A homlokzati falakra összesen 13 cm hőszigetelés került 5+8 (grafitos) cm vastagságban.
  • A könnyűszerkezetes födémbe 30 cm üveggyapot hőszigetelés készült.
  • A nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel, redőnnyel és szúnyoghálóval lettek beépítve.

Ezután következett a fűtéskorszerűsítés. 2021-ben a gázkazánnal működtetett központi fűtés helyett, wifi-vel is vezérelhető „okos” inverteres klímaberendezés került szinte minden helyiségbe. A konyhai készülék párátlanító funkcióval is rendelkezik. A radiátorok minden helyiségben megmaradtak, a gázfűtés bármikor visszaállítható.

A melegvizet a fürdőszobában elhelyezett 120 l-es „okos”elektromos bojler, valamint 1-1 db átfolyós rendszerű 6 és 15 l-es elektromos készülék biztosítja.

A tetőn lévő 20 db napelem 7,24 kW teljesítménnyel teljes mértékben fedezi az épület energiaigényét, sőt jelentős túltermelést mutat.

A tulajdonos nagy hangsúlyt fektetett a praktikus megoldásokra is. Az ivóvíz hálózat szakaszolható, az épületbe történő belépésénél beépített vízszűrő került elhelyezésre.

A ház felújítása során új tetőszerkezet és cserépfedés készült. Az épület teljes hosszában, az udvar irányában üvegezett előtér került kialakításra.

A lakás hasznos alapterülete összesen 91 m2, beépített területe 114 m2.

A fürdőszoba, kamra és az előtér kivételével laminált padlóval burkolt. Az új beépített konyhabútor is az eladási ár részét képezi.

A helyiségek méretét, egymáshoz való kapcsolatát a mellékelt alaprajz szemlélteti.

27 m2-es beépített alapterületű garázs tartozik az ingatlanhoz, előtte előtetővel.

A telek mérete: 353 m2.

Locsoláshoz engedéllyel létesített, 48 m mélységű nortonkút áll rendelkezésre.

Lehetőség van értékegyeztetés mellett Budapesti társasházi lakás beszámítására is!

Eladó a szomszéd üres telek is, mely szintén 356 m2, víz és szennyvíz-bekötéssel rendelkezik. Mindkét ingatlan együttes megvásárlása esetén az ár alkuképes.

Ezen kívül a közvetlen mögöttük lévő 2 x 800 m2-es külterületi zártkert is megvásárolható.

További információért kérem hívjon a megadott telefonszámon.


Teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésre az Ön személyes igényeihez igazítva! (adásvételi szerződés, jogi képviselet, alaprajz és energetikai tanúsítvány készítés, érintésvédelmi nyilatkozat,  hitel ügyintézés, birtokátruházás).

Várdainé Antal Erika

06/20 3388499

 

This style property is located in is currently and has been listed on Várdai-Trigon Ingatlan. This property is listed at 69 000 000 Ft. It has 3 hálószobák bedrooms, 1 fürdőszoba bathrooms, and is 114 m². The property was built in year.