Menü Bezárás

Elegáns és korszerű 3 szintes, 6 szobás sorházi lakás garázzsal a kertvárosban

53 900 000 Ft

Leírás

A kertváros igen kedvelt részén, átmenő forgalomtól mentes utcában található ez a minőségi anyagokkal és kivitelezésben korszerűsített, elegáns ingatlan.

Az 1980-as években épült, összesen 4 lakást tartalmazó, sorház jelleggel kialakított épület, mely É-D-i tájolású.

Az eladásra kínált szélső lakás hasznos alapterülete összesen 135 m2. 6 szobája közül a nappali a földszinten található, nagy üvegfelülettel a kerti terasz irányában. Az emeleten 3 külön bejáratú szoba kapott helyet, a legnagyobb déli tájolású, gardrobbal kialakított, loggiával rendelkezik.

A tetőtérben egy nagyobb és egy kisebb szobának alkalmas helyiséget találunk tetőablakokkal.

A két teljes szint és tetőtér az elmúlt évben teljes belső modernizáción esett át.

A felújítás során a földszinten új aljzatbeton készült, 10 cm vastag hőszigeteléssel, padlófűtéssel, igényes burkolatokkal.

A lakás összes nyílászárója (külső és belső) cserélve lett. A külső ablakok, teraszajtók 3 rétegű üveggel (nappali és hálószoba esetén kívül speciális napvédő, belül biztonsági laminált üveggel), szúnyoghálóval valamint elektromos redőny előkészítéssel kerültek kialakításra. Az egyedi gyártású, modern konyhabútor a beépített gépészettel együtt az eladási ár részét képezi. Szinte minden helyiségbe gipszkarton álmennyezet készült (csak a földszinti fürdőben nincsen). A nappaliban és az udvar felőli hálóban a mennyezeti stukkóban rejtett led hangulatvilágítás került, valamint hangszigetelt előtét falazat épült a szomszéd lakás felé.

Földszinti fürdőben akadálymentes megoldással zuhanyzó került kialakításra. Az emeleti fürdőben sarokkád és dupla mosdó szolgálja a lakók kényelmét. Az emeleten igény esetén további zuhany kialakítható.

Az összes közművezeték újjáépült a fűtési rendszerrel együtt. A tetőtérben elhelyezett kondenzációs kombi gázkazán biztosítja a lakás fűtését és a használati melegvizet, mely a 120 literes tartálytól cirkulációs vezetékkel lett kiegészítve. Rendkívül gazdaságosan fenntartható a lakás, 2022-ben a három szint 21 fokon tartásához és az éves melegvíz biztosításához mindössze 1500 m3 gázra volt szükség.

Az emeleti szinten és a tetőtérben a radiátoros fűtésen kívül, a padlóba elektromos infrafilm került alternatív jelleggel. 5 db klímaberendezés külső-belső csövezése is elkészült. Az elektromos hálózat 3x25A-ra történő bővítése megtörtént. Az északi és déli homlokzatot 10 cm grafitos hőszigeteléssel látták el (nemesvakolat még nem került a falakra).

Az épület mögött található garázs automata kapuval felszerelt, 16,5 m2-es. (külön helyrajzi száma van). Az elő-és hátsó kert jogilag osztatlan közös tulajdon, de a lakók az évek során kialakult módon sajátként használják.

A kertváros által nyújtott lehetőségek egy karnyújtásnyira vannak: iskola, óvoda, ABC, orvosi rendelő, gyógyszertár, kis „piac”, pékség, cukrászda, egyéb kisebb üzletek és szolgáltató egységek.

Kellemes kertvárosi környezetben, csendes utcában, kedves szomszédokkal várja új lakóit ez a barátságos otthon!

Megvásárlása esetén a CSOK igényelhető, melynek lebonyolításához szakszerű segítséget biztosítunk.

 

This style property is located in is currently and has been listed on Várdai-Trigon Ingatlan. This property is listed at 53 900 000 Ft. It has 6 hálószobák bedrooms, 2 fürdőszobák bathrooms, and is 135 m². The property was built in year.