Menü Bezárás

Belvárosban 2 szobás rendezett házrész

11 900 000 Ft

Leírás

Belvárosban a Szent Anna utca legelején helyezkedik el ez az 1920-as években épült polgári ingatlan, mely 4 db különböző adottságú lakrészt tartalmaz. Osztatlan közös tulajdonban van, megosztási vázrajzzal nem rendelkezik.

Az utca irányából zártsorú beépítésű, „száraz kapubejárón” át lehet minden lakást megközelíteni.

Az értékesítendő lakás az udvar oldalsó részén van, az utca zajától távolabb, minden ablaka a belső kert felé néz.

A lakás nyugati tájolású, részlegesen felújított, tágas, szépen karbantartott helyiségekből áll. Mindenhol új betonburkolat és padlóburkolat (laminált és kerámia) készült, a belső közművek is megújultak, beleértve a víz, szennyvíz és elektromos hálózatot. Fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak, a melegvizet a fürdőszobai gázkészülék szolgáltatja.

Hasznos alapterülete közel 70 m2, tartozik még hozzá egy 4 m2-es tároló is.

A lakás előtt lévő szőlőlugas nyáron kellemes klímát, valamint üde zöld látványt nyújt.

Az udvarba igény szerint gépjárművel be lehet állni.

Lehetőség van a fotókon látható bútorokkal együtt is megvásárolni az ingatlant, erről a helyszíni szemle alkalmával tudunk bővebb tájékoztatást nyújtani.

Kis gyermekes családok számára az óvoda és az iskolák közelsége miatt különösen kedvező lehet.

Az idősebb korosztálynak a lépcsőmentes közlekedés egy védett udvar biztonságával és a központ által nyújtotta előnyökkel kitűnő lehetőség.

Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.

This style property is located in is currently and has been listed on Szentes | Csongrád megye. This property is listed at 11 900 000 Ft. It has 2 bedrooms, 1 bathrooms, and is 70 m². The property was built in year.