Menü Bezárás

4 szobás ház a Kertvárosban

35 900 000 Ft

Szentes, Magyarország

Leírás

A Kertváros igen kedvelt részén a Hősök erdeje mellett épült ez a 4 szobás, kétszintes sorházi lakás.

Előkerttel és kb. 140 m2-es hátsó kerttel, egymástól belső kerítéssel elválasztva kerültek kialakításra az önálló lakrészek.
Három külön bejáratú emeleti szobát, valamint a földszinten hangulatos nappali-étkező-konyha együttest tartalmaz.

A lakás teljes körű belső felújításon ill. korszerűsítésen esett át. Az utcai kaputól indulva az összes külső és belső közművezeték megújult. Az elektromos hálózatnál minden helyiség külön áramkörre került. Minden homlokzati nyílászáró cserélve lett, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva. 5 kW-os hűtő-fűtő klíma berendezés is szükség szerint rendelkezésre áll. A fűtési rendszer 100 %-ban megújult, turbó kombi gázkazán szolgáltatja a központi fűtést és a használati melegvizet.

Az új konyhabútor a beépített konyhai gépészettel együtt az eladási ár részét képezi.
A tető felújítása során új tetőhéjalás és új ereszcsatorna készült. Az emeleti födémre hőszigetelés került. A padlástér a szomszédos lakásokhoz hasonlóan igény esetén beépíthető (további 2 szoba és fürdőszoba kialakítása lehetséges).
A nappalihoz nagyméretű fedett terasz csatlakozik.
A kertben kb. 5 m2-es faház található, mely kerti tárolónak is alkalmas.

A garázs az épület szerves része, mely fűthető és hideg-meleg vízvételi lehetőséget biztosít. A bejárat felől távirányítású garázskapuval kialakított, a kert irányában pedig átjáró ajtóval rendelkezik. Az utcai kapuhoz is kiépítésre került az elektromos távirányításhoz szükséges vezeték.

Az ingatlan biztonságát több irányban elhelyezett kamera rendszer szolgálja.
A kertváros által nyújtott lehetőségek egy karnyújtásnyira vannak: iskola, óvoda, ABC, orvosi rendelő, gyógyszertár, kis „piac”, pékség, cukrászda, egyéb kisebb üzletek és szolgáltató egységek.
Átmenő forgalomtól mentes, csendes utcában lévő praktikus, kényelmes otthon, kicsi kerttel, üdítő csenddel, erdei kilátással. Ajánljuk minden korosztály számára.

Megvásárlása esetén a CSOK igényelhető, melynek lebonyolításához szakszerű segítséget biztosítunk.

Nézd meg a térképen / a környéken

This style property is located in Szentes is currently and has been listed on Szentes | Csongrád megye. This property is listed at 35 900 000 Ft. It has 4 bedrooms, 1 bathrooms, and is 109 m². The property was built in year.