Menü Bezárás

3 szobás polgári házrész a belvárosban

31 900 000 Ft

Leírás

A belváros Kurca parthoz közeli egyik legrégebbi utcájában az 1900-as évek elején épültek a város arculatát ma is meghatározó, nagypolgári ingatlanok. Napjainkban ezen értékes épületek kisebb része maradt egységes tulajdonban, többségét több lakás létrehozásával osztatlan közös tulajdonná alakították.

Az eladásra kínált polgári házrész is ilyen, sarki telken fekszik és két lakrészt tartalmaz.

Jelenleg közös szárazkapu bejárón át közelíthető meg, viszont a másik utca felől igény esetén kialakítható egy önálló bejárat közvetlenül a lakásba. Alapterülete 139 m2. Nagy léptékű, tágas helyiségei közül a 3 szoba 3,65 m-es belmagassága és kialakítása a polgári házakra jellemző jegyeket hordozza. Szép világos helyiségei, barátságos színei egy kellemes otthon benyomását keltik.

Több ütemben történt a belső átalakítása és felújítása. Ezek során új vízszigeteléssel ellátott aljzatbeton került minden helyiségbe. Ekkor készült el a fürdőszoba a külön wc-vel.

Az összes belső közmű cserélve lett. Az elektromos hálózat is áthúzásra került. A központifűtést Baxi gázkazán szolgáltatja, mely a villanybojlerrel együtt a tároló helyiségben kapott helyet. Az udvar felőli helyiségek hőszigeteléssel ellátott km.tégla falazatúak. A cserépfedés áthajtásával együtt alátét fólia került a lakáshoz tartozó udvar felőli tetőfelületre. A lakrészhez kisebb saját használatú udvar tartozik. Melléképülete nincs, gépjárművel az udvarba nem lehet beállni.

Elhelyezkedésénél fogva viszont alkalmas lehet irodának vagy egyéb tágas tereket igénylő vállalkozás céljára is.

This style property is located in is currently and has been listed on Várdai-Trigon Ingatlan. This property is listed at 31 900 000 Ft. It has 3 hálószobák bedrooms, 1 fürdőszoba bathrooms, and is 139 m². The property was built in year.