Menü Bezárás

3 szobás, hőszigetelt családi ház Derekegyházán

25 900 000 Ft

Leírás

Derekegyház központjában, a település legmagasabb részén található ez az előkertes, szépen karbantartott, családi ház.

Az eredeti vályog falazatú épület több ütemben korszerűsítésre és bővítésre került. Az új épületrészek már blokktéglából készültek. Jelenlegi formájában a lakás hasznos alapterülete 110 m2, mely amerikai konyhás nappalit, valamint 3 szobát tartalmaz.

Korszerűsítése során a homlokzati falakra 10-15 cm vastagságban hőszigetelés került. Új műanyag nyílászárók lettek beépítve, az utca felől redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve. A belső közmű (víz, szennyvíz), valamint az elektromos vezetékek cseréje megtörtént. Az ingatlanba a 3 fázis is bekötésre került.

A szobákban parkettát találunk karbantartott, szép állapotban. A többi helyiség hidegburkolattal borított, alatta padlófűtéssel. A bejárat előtti terasz fölé tetszetős előtető készült fa oszlopokkal és mellvéddel.

Az előkertet és az épület körüli kertrészt üde zöld gyep és örökzöld bokrok díszítik, locsolását automata öntözőrendszer végzi. A kert összesen 1580 m2. Hátsó részében 4,5 m x 30 m nagyságú palántanevelésre is alkalmas, fűthető (talajfűtés) fóliasátor található, külön kazánnal és gázórával. Locsolását nortonkútról, ülepítő medence beiktatásával, automata öntözőrendszer biztosítja.

Elektromos kapuval felszerelt 15 m2-es, könnyűszerkezetes garázs tartozik az ingatlanhoz. Az utcai nagykapu távirányítóval működik.

Remek lehetőség, ajánljuk minden korosztály számára ezt a szép családi házat, mely rövid határidővel birtokba vehető.

FALUSI CSOK felhasználásával is megvásárolható ez az ingatlan, melynek lebonyolításához szakszerű segítséget biztosítunk.

This style property is located in is currently and has been listed on Várdai-Trigon Ingatlan. This property is listed at 25 900 000 Ft. It has 3 hálószobák bedrooms, 1 fürdőszoba bathrooms, and is 110 m². The property was built in year.