Menü Bezárás

290 m2-es, kitűnő adottságú családi ház

45 900 000 Ft

Szentes, Magyarország
  • Hálószoba: 6
  • Fürdőszoba: 2
  • Szintjei: 2
  • Terület: 290 m²
  • Telekméret: 812 m²
  • Építés éve: 1997
  • Állapot:
  • Típus:

Leírás

A Termál lakótelep szélső, csendes utcájában 1997-ben készült el, az akkor elérhető legkorszerűbb építőanyagok felhasználásával ez a nagy alapterületű, magas kényelmi szintet nyújtó családi ház.

A sarki telek előnye révén a lakásra minden irányban (még a fürdőszobában is) szép nagy ablak kerülhetett.
Telekhatárra épült, közvetlen utcai bejárattal rendelkezik. A garázs elhelyezése egészen egyedi módon az épület fűtött lakórészeibe ékelődik. Az épület tájolása ideális, minden helyisége a körben elhelyezett nagyméretű nyílászáróknak köszönhetően szép világos. Az alsó szinten a tágas nappali mellett még 2 db külön bejáratú hálószobát találunk. A konyha boltívvel kapcsolódik a lakás központi helyiségéhez, a 30 m2-nél is nagyobb étkezőhöz.
A tetőtérben jelenleg egy szoba került berendezésre, viszont az alaprajzon I. II. III. helyiségként jelölt hatalmas szobák is teljes mértékben használhatóak.

2008-ban az épület külső homlokzatára 10 cm hőszigetelés került. Ezáltal a fűtési költsége sokkal kedvezőbbé vált. Az egész épületben padlófűtés üzemel, 2 db fatüzelésre kialakított kéményére kandalló vagy cserépkályha köthető.
3 db hűtő-fűtő klíma berendezéssel a kívánt hőmérséklet gyorsan elérhető.

A garázs is burkolt aljzattal és a padlóban lévő vízelvezetővel rendelkezik. Az ingatlanra bekötésre került a 3 fázis. A kertjében 2 hatalmas diófa és a teraszok előtt lévő fűzfák nyújtanak árnyékot a nyári hónapokban. Locsoláshoz nortonkút áll rendelkezésre.

Szélső utca lévén (mely a központhoz közelebb esik, mint a Kertváros) ajánljuk a teljes nyugalomra, a természet közelségére és egy sok lehetőséget magában rejtő, napsütötte otthonra vágyóknak.

Megvásárlása esetén a CSOK igényelhető, melynek lebonyolításához szakszerű segítséget biztosítunk.

Nézd meg a térképen / a környéken

This style property is located in Szentes is currently and has been listed on Szentes | Csongrád megye. This property is listed at 45 900 000 Ft. It has 6 bedrooms, 2 bathrooms, and is 290 m². The property was built in 1997 year.