Menü Bezárás

240 m2-es üzlettér frekventált helyen

46 900 000 Ft

Szentes, Magyarország

Leírás

Szentesen a Vásárhelyi úton (mely a 45-ös főútra csatlakozik Hódmezővásárhely irányában), frekventált, nagy forgalmú helyen, eladó egy 240 m2-es kereskedelmi létesítmény.

Ebből 220 m2 üzlettér + 20 m2 iroda, mosdó és öltöző helyiség.

Eredetileg gépjármű szalonnak épült, jelenleg céges tulajdonban lévő raktáráruházként működik. A régi épület teljes körű felújításával és átalakításával valamint egy új szárny építésével került kialakításra a jelenlegi épület.
Építése során nagyobb teherbírásra méretezett, vasbeton aljzatra 1,5 cm vastagságú, minőségi gránitburkolat készült. Az ingatlan összes belső közmű és elektromos hálózata új. A födémre 15 cm vastagságban hőszigetelés került.
Jelenleg inverterekkel fűtött, de ki van építve a gázkazán és a radiátorok számára a padlóban és a falban az összes vezeték.
Homlokzata hőszigetelt műanyag nyílászárókkal kialakított, az utcai homlokzaton a bejárati ajtó mellett fotocellás két oldalra nyíló bejárati kapu is készült. Épületekkel körbezárt udvara nagyobb részt beton és téglaburkolattal borított, 3 db kerti lámpának alkalmas elektromos felállással. Hátsó felében fedett zárható fémvázas tároló is található. Udvar felőli tetőfelülete napelem elhelyezésére kiválóan alkalmas.
Az ingatlan további tartozéka: a riasztó rendszer, valamint tűzjelző készülék.
Az eladási ár (ÁFA mentes), tartalmazza a teljes irodabútort, továbbá 100 fm-nek megfelelő Salgó polcrendszert.

Ajánljuk: bemutatóteremnek, diszkontáruháznak, üzletnek, gépjármű szalonnak … stb.

Kívül-belül tiszta, rendezett, azonnal birtokba vehető!

Bővebb információért, kérem hívjon a megadott telefonszámon!

Nézd meg a térképen / a környéken

This style property is located in Szentes is currently and has been listed on Szentes | Csongrád megye. This property is listed at 46 900 000 Ft. It has bedrooms, bathrooms, and is 240 m². The property was built in year.