Menü Bezárás

2 szobás, felújított vályogház kicsi kerttel frekventált helyen

24 900 000 Ft

Leírás

Az 1900-as évek elején a Rákóczi utca frekventált részén, sarki telekre épült ez a 2 szobás vályog falazatú épület.

Az északi utcafront teljes hosszában beépítésre került, így közvetlenül a szomszéd lakóépülethez csatlakozik. A lakás hasznos alapterülete 84,30 m2.

Lakói az utóbbi néhány évben folyamatosan átépítették, újították az ingatlant.Az konyhában és a fürdőszobában új víz-és szennyvíz vezeték készült, új aljzatbetonnal és burkolatokkal.Az épület elektromos hálózatát is felújították.

2020-ban történt körben a külső főfalak aláfalazása vízszigeteléssel. Ebben az évben került sor a külső nyílászárók cseréjére is. Ezt követően az épület külső és belső falaira új vakolat került, a külső homlokzati falakra nemesvakolattal együtt. Fűtését jelenleg gázkonvektorok biztosítják, a melegvizet a fürdőszobában elhelyezett villanybojler szolgáltatja.Két kéménye van épületnek (az egyik a padlástérig lett visszabontva), mely alkalmas lehet szilárd tüzelésű kályha használatához is.A tetőszerkezetre új lécezés készült, erre került a hullámpala fedés.

A keleti utcafrontra famintázatú acéllemez kerítés készült kétszárnyú kapuval.Hangulatos déli tájolású tornácról nyílik a bejárat. Előtte benapozott kisebb udvar található. Az ingatlanhoz tartozó telek 426 m2.

Közvetlen közelében megtalálható: általános iskola, óvoda, élelmiszer üzlet, háziorvosi rendelő, gyógyszertár….

Megvásárlása esetén CSOK igényelhető, melynek lebonyolításához szakszerű segítséget biztosítunk.

Az ingatlan adottsága révén vállalkozás számára is alkalmas lehet pl. irodának, üzletnek….stb.

This style property is located in is currently and has been listed on Várdai-Trigon Ingatlan. This property is listed at 24 900 000 Ft. It has 2 hálószobák bedrooms, 1 fürdőszoba bathrooms, and is 84 m². The property was built in year.