Menü Bezárás

2 szintes, 3 szobás nyaraló a Körös-torokban

15 900 000 Ft

  • Hálószoba: 3
  • Fürdőszoba: 2
  • Szintjei: 2
  • Terület: 70 m²
  • Telekméret: 303 m²
  • Állapot:
  • Típus:

Leírás

A Körös-toroki partfürdő talán a Tisza egyik legszebb homokos strandja. A Hármas-Körös és a Tisza találkozásánál található. A csaknem 400 méteres homokos partszakasz a sorban kihelyezett szalma tetejű napernyőkkel mediterrán tengerparti hangulatot nyújt az ide érkezőknek.

Hatalmas nyárfákkal övezett, csodálatos természeti környezetben minden korosztály megtalálja a tökéletes pihenés és kikapcsolódás örömét.

Csongrád városa kiemelt gondot fordít e rendkívüli természeti adottság megfelelő színvonalú működtetésére.

Ebben a csodás környezetben kínáljuk eladásra, ezt az 1970-ben saját telekre épült, 70 m2-es, kétszintes nyaralót. Könnyen megközelíthető helyen, csendes kis utcában található a hajókikötő vonalában, a parttól kb. 150 m-re.

Jelenleg vendégházként üzemel. Igény szerint a további működtetéshez minden szükséges engedéllyel rendelkezik.

Az épületbe 32 A elektromos áramerősség, valamint víz és szennyvíz vezeték is bekötésre került.

Három külön bejáratú szobát, konyhát, két wc-t, két zuhanyozót, tágas emeleti teraszt tartalmaz. Az épület erős vasbeton lábakon áll, emeleti falazata blokktéglából készült. A rajta lévő nádtető az óvárosban lévő klasszikus halászfalvak hangulatát idézi. A tetőtéri két szoba tetőszerkezete hőszigetelt. Ablakain zsalugáter, reluxa és szúnyogháló is megtalálható. A konyhabútor és a palackos gáztűzhely az eladási ár részét képezi. A többi bútor szintén megvásárolható a helyszínen egyeztetett áron.

A nyaralóhoz 303 m2-es kert tartozik. A telekhatárra tavaly ültetett fagyalsövény képezi majd a kerítést. Az ingatlanhoz 12 fős raklapbútor, bográcsozó hely, 2 db napozóágy is tartozik.

Kisgyermekes családok számára is kitűnő választás.

Színes nyári programok, hangulatos éttermi teraszok, büfék, gyermekprogramok, motorcsónakázás, horgászat és a gyönyörű környezet teszi varázslatossá az itt eltöltött időt.

 

This style property is located in is currently and has been listed on Szentes | Csongrád megye. This property is listed at 15 900 000 Ft. It has 3 bedrooms, 2 bathrooms, and is 70 m². The property was built in year.