Menü Bezárás

2. emeleti, felújított panellakás a központban

25 900 000 Ft

Leírás

Központban lévő liftes panelépület II. emeletén eladó egy 1+2 félszobás, É-K-i tájolású, 53 m2-es felújított lakás.

Az épületet panelprogram keretében korszerűsítették, 10 cm kőzetgyapot hőszigetelést kapott, a homlokzati nyílászáróit műanyag ablakokra cserélték. Ez a 10 emeletes ház a többitől eltérően nincs a távhőszolgáltatásba kapcsolva. Saját kazánházzal rendelkezik, a legfelső szinten lévő 3 gázkazán biztosítja a lakások fűtését és a melegvizet. A radiátorokon lévő költségosztó alapján történik a fűtési díj meghatározása. A tetőn elhelyezett napelemek által termelt elektromos áram a közösen használt helyiségek világítását és a lift működésének költségeit csökkenti.

A lakás felújítása során minden helyisége új padlóburkolatot kapott (laminált padló ill. kerámialap). A fürdőszobába a kád helyett zuhanykabin lett elhelyezve, így praktikus módon a nagyobb méretű mosógép is elhelyezhető. A wc külön helyiségben található. A konyhába új konyhaszekrény és gáztűzhely került. Falai gletteltek, festettek. Minden ablakon redőny van szúnyoghálóval ellátva. A bejárati ajtó is cserélve lett. A lakás hőmérséklete a kedvező tájolásának köszönhetően a nyári hónapokban is kellemes.

Rendkívül kedvező a fenntartása, egy téli hónap eddigi legmagasabb fűtési költsége: 9.500 Ft volt.

Az alsó szinti közös tárolón kívül, a lakással azonos szinten kisebb saját tároló is tartozik az ingatlanhoz.

Közös költsége: 9.520 Ft/hónap

Gázszolgáltató felé fizetendő gáztűzhely használati átalánydíj : 4.305 Ft/ 3 hónap

A városközpont által nyújtott számtalan előnye mellett az ingatlan közvetlen közelében található: több élelmiszerüzlet, óvoda, iskola, orvosi rendelő (felnőtt + gyermek), gyógyszertár, egyéb kisebb üzletek és szolgáltató egységek.

Befektetésnek is remek lehetőség!

Megvásárlása esetén CSOK igényelhető, melynek lebonyolításához szakszerű segítséget biztosítunk.

 

 

This style property is located in is currently and has been listed on Várdai-Trigon Ingatlan. This property is listed at 25 900 000 Ft. It has 3 hálószobák bedrooms, 1 fürdőszoba bathrooms, and is 53 m². The property was built in year.