Menü Bezárás

1,5 szobás felújított panellakás a központban

23 900 000 Ft

Leírás

Központban lévő liftes panelépület II. emeletén eladó egy 1+1 félszobás, K-i tájolású, 47 m2-es, esztétikusan felújított lakás.

Az épületet korábban panelprogram keretében korszerűsítették, 10 cm kőzetgyapot hőszigetelést kapott, a homlokzati nyílászáróit műanyag ablakokra cserélték. Minden ablakon redőny van szúnyoghálóval ellátva.

Ez a 10 emeletes ház a többitől eltérően nincs a távhőszolgáltatásba kapcsolva. Saját kazánházzal rendelkezik, a legfelső szinten lévő 3 gázkazán biztosítja a lakások fűtését és a melegvizet. A tetőn elhelyezett napelemek által termelt elektromos áram a közösen használt helyiségek világítását és a lift működésének költségeit csökkenti.

A lakás 2021-ben lett felújítva, melynek során minden helyisége új, a mai modern, fiatalos színvilágnak is megfelelő padlóburkolatot kapott (laminált padló, kerámialap, pvc). Az összes belső közmű az elektromos hálózattal együtt cserélve lett. A konyhába új konyhabútor került kombinált tűzhellyel. A fürdőszobában új szaniterek lettek a régi helyére beépítve. A nagyobb szobában elhelyezett, wifi-vel is szabályozható (hűtő-fűtő) klímaberendezés az év bármely szakában a megfelelő hőérzetről gondoskodik. A kisebb szobához közel 3 m2-es loggia tartozik, külső redőnnyel felszerelve.

Közös költsége: 8.730 Ft/hónap

Gázszolgáltató felé fizetendő gáztűzhely használati átalánydíj : 4.305 Ft/ 3 hónap

A lakás teljes rezsiköltsége (közös költséggel együtt) két felnőtt lakó figyelembe vételével: nyári hónapokban kb. 20 ezer Ft/hónap, téli hónapokban kb. 30 ezer Ft/hónap.

Az alsó szinti közös tárolón kívül, a lakással azonos szinten lévő kisebb tárolót 3 család használhatja.

A városközpont által nyújtott számtalan előnye mellett az ingatlan közvetlen közelében található: több élelmiszerüzlet, óvoda, iskola, orvosi rendelő (felnőtt + gyermek), gyógyszertár, egyéb kisebb üzletek és szolgáltató egységek.

Befektetésnek is remek lehetőség!

Megvásárlása esetén CSOK igényelhető, melynek lebonyolításához szakszerű segítséget biztosítunk.

This style property is located in is currently and has been listed on Várdai-Trigon Ingatlan. This property is listed at 23 900 000 Ft. It has 2 hálószobák bedrooms, 1 fürdőszoba bathrooms, and is 47 m². The property was built in year.