Menü Bezárás

1. emeleti felújított téglakás a központban

25 500 000 Ft

Leírás

Apponyi téren, kellemes zöldövezeti környezetben helyezkedik el ez az 1. emeleti téglablokkos társasházi lakás.

52 m2-es lakóterében található: két külön bejáratú szoba, konyha kicsi kamrával, közlekedő valamint fürdőszoba wc-vel. A nagyobb, keleti tájolású szobához erkély is tartozik.

A lakás műszaki és esztétikai korszerűsítése több ütemben történt. Az összes belső közmű (víz, szennyvíz és elektromos hálózat) felújításra került. Az eredeti gázkonvektoros fűtés helyett, jelenleg korszerű kombi gázkazán segítségével központi fűtés üzemel a lakásban. A fürdőszoba is teljes mértékben felújításra került. A szobákban az eredeti kitűnő állapotban lévő parketta maradt, felcsiszolva és újra lakkozva. A közlekedő és a konyha laminált padló burkolatot kapott. A konyha és a kisebb szoba ablaka ki lett cserélve, a nagyobb szobában viszont még az eredeti nyílászárók vannak. Mindegyikre redőny valamint szúnyogháló került.

A nagyobb szobába 2020-ban hűtő-fűtő klímaberendezés lett felszerelve.

Közös költsége: 6.290 Ft/hónap, mely tartalmazza a közösen használt helyiségek takarítási díját is.

A társasház alagsorában lévő kb. 6 m2-es saját zárható tároló is a lakás tartozéka.

A lépcsőházba új nyílászárók kerültek beépítésre, kaputelefonos bejárati rendszerrel.

Az épület környezetében térítés mentesen, több árnyas parkoló áll a lakók rendelkezésére.

Gyalogosan is minden könnyen elérhető (piac, élelmiszer üzletek, buszmegálló, vasútállomás, iskolák óvoda stb.) A lakás rövid határidővel birtokba vehető.

Irodának vagy befektetésnek is kitűnő lehetőség!

This style property is located in is currently and has been listed on Várdai-Trigon Ingatlan. This property is listed at 25 500 000 Ft. It has 2 hálószobák bedrooms, 1 fürdőszoba bathrooms, and is 52 m². The property was built in year.