BEMUTATKOZÁS

 

Várdainé Antal Erika 6600 Szentes, Soós u. 1. szám alatti székhelyű könyvelő, mint ingatlanközvetítő röviden bemutatkozom Önöknek.

 

Könyvelői tevékenységünket önállóan 1995-óta folytatjuk. Az évek során az alap tevékenységhez ügyfeleink igényeihez igazítva banki és biztosítási tevékenységbe is kezdtünk. Több mint tíz éve folytatjuk e pénzügyi tevékenységünket teljeskörű kiszolgálással. Hitelezési munkáink folytatása során kialakult egy szemlélet, amely sikeresnek bizonyult. Ügyfeleinket teljes körűen kiszolgáltuk az első gondolattól egészen a megvalósulásig.

 

Kihívásnak éreztem ügyfeleim egyre bizalmasabb felkérését, keressek ingatlant vagy értékesítsem a jelenlegit. A már meglévő hitelezési, értékbecslési, adózási, jogi, biztosítási tapasztalatokra épülve elvégeztem egy ingatlanforgalmazói képzést és ezt követően már teljes körű ügyintézéssel tudjuk vállalni az ingatlanpiacon keresett és kínált ingatlanok közvetítését az eladással és vétellel kapcsolatos teljeskörű ügyintézés lefolytatását.

 

Célunk, hogy teljes körű képviseletünkkel, bizalommal, korrekt kiszolgálást nyújtsunk kedves ügyfeleinknek a mai jogi, banki és adózási területek útvesztőjében.