Pékség+pékáru és cukrász üzem+2 lakás

300 m² - Szegvár, Magyarország

QR Code
Az ingatlan leírása

Eladó vagy hosszútávra kiadó, Szegváron a főútvonal (főutcán) mentén, azonnal indítható pékség, benne lévő nagy kapacitású pékáru és cukrász üzemmel + 2 kisebb lakással.
A meglévő utcafronti épület 1994-ben az udvar felé egy komplett pékáru és cukrász üzemmel bővítésre került (NÉBIH és HACCP előírásainak megfelelően kialakítva). Az új épületrész tetőterébe kerültek elhelyezésre a fekete és fehér öltözők, zuhanyozók, irodák. Szintén a tetőtérben található egy kényelmes lakásnak alkalmas kb.50 m2-es épületrész is.
Az eredeti földszintes épületben található a pékáru üzlet, raktárral valamint egy 1 szobás lakás udvar felőli bejárattal.
Az udvar térburkolattal ellátott, áruszállítás céljából tehergépjárművel be lehet állni, erről érhetőek el az alapanyag raktárak is.
536 m2-es telken lévő épület hasznos alapterülete közel 300 m2 (a tetőtéri helyiségeket is beleértve).
Pékáru üzlet + pék -és cukrász üzem teljes berendezéssel, tiszta karbantartott állapotban, üzemképes ill. felújított készülékekkel együtt kerül értékesítésre.
Komoly érdeklődés esetén személyes találkozó alkalmával a berendezésekről, további részletekről bővebb információval szolgálunk.
A környéken egyedülálló módon, nagy termékválasztékkal rendelkező, adalékmentes, kovászos technológiával készült, kitűnő minőségű és rendkívül ízletes pékáru készült itt.
Szegváron és vonzáskörzetében jelenleg nincs ehhez hasonló működő pékség.
Az azonnali indításhoz minden aktuális engedéllyel rendelkezik. Igény esetén több évtizedes szakmai háttérrel szakszerű segítség is biztosított.
Bérleti díja 150 000 Ft/hónap + 2 havi kaució. A bérlemény hozzáértő, kitartó üzemeltetés mellett akár saját tulajdonná is válhat.
Működése során jó bolti forgalommal és tökéletesen szervezett, kiépített piaccal rendelkezett.

„Tálcán kapott” fantasztikus lehetőség, hosszútávra megalapozható vállalkozás, stabil jövedelemmel!

Győződjön meg róla Ön is! Hívjon, tekintsük meg együtt!

Basic Details
Property Type : Üzlethelyiség
Listing Type : Eladó
Listing ID : 1203
Ár : 35,000,000Ft
Kilátás : Utca
Fűrdőszobák : 0
Alapterület : 300 m²
Építés éve : 0
Telek alapterület : 536 m²
Address Map
Country : HU
City : Szegvár
Floor Number : 0
Üzlethelyiség Eladó
  • Listing ID : 1203
  • Fűrdőszobák : 0
  • Alapterület : 300 m²
  • Visits : 7854 in 489 days
35,000,000Ft
Agent info
Almáskert Vendégház Kft.
6600 Szentes, Soós u. 1.
Contact Agent