Menü Bezárás

1,5 szobás felújított panellakás a központban

23 900 000 Ft

Leírás

Központban lévő liftes panelépület II. emeletén eladó egy 1+1 félszobás, K-i tájolású, 47 m2-es, esztétikusan felújított lakás.

Az épületet korábban panelprogram keretében korszerűsítették, 10 cm kőzetgyapot hőszigetelést kapott, a homlokzati nyílászáróit műanyag ablakokra cserélték. Minden ablakon redőny van szúnyoghálóval ellátva.

Ez a 10 emeletes ház a többitől eltérően nincs a távhőszolgáltatásba kapcsolva. Saját kazánházzal rendelkezik, a legfelső szinten lévő 3 gázkazán biztosítja a lakások fűtését és a melegvizet. A tetőn elhelyezett napelemek által termelt elektromos áram a közösen használt helyiségek világítását és a lift működésének költségeit csökkenti.

A lakás 2021-ben lett felújítva, melynek során minden helyisége új, a mai modern, fiatalos színvilágnak is megfelelő padlóburkolatot kapott (laminált padló, kerámialap, pvc). Az összes belső közmű az elektromos hálózattal együtt cserélve lett. A konyhába új konyhabútor került kombinált tűzhellyel. A fürdőszobában új szaniterek lettek a régi helyére beépítve. A nagyobb szobában elhelyezett, wifi-vel is szabályozható (hűtő-fűtő) klímaberendezés az év bármely szakában a megfelelő hőérzetről gondoskodik. A kisebb szobához közel 3 m2-es loggia tartozik, külső redőnnyel felszerelve.

Közös költsége: 8.730 Ft/hónap

Gázszolgáltató felé fizetendő gáztűzhely használati átalánydíj : 4.305 Ft/ 3 hónap

A lakás teljes rezsiköltsége (közös költséggel együtt) két felnőtt lakó figyelembe vételével: nyári hónapokban kb. 20 ezer Ft/hónap, téli hónapokban kb. 30 ezer Ft/hónap.

Az alsó szinti közös tárolón kívül, a lakással azonos szinten lévő kisebb tárolót 3 család használhatja.

A városközpont által nyújtott számtalan előnye mellett az ingatlan közvetlen közelében található: több élelmiszerüzlet, óvoda, iskola, orvosi rendelő (felnőtt + gyermek), gyógyszertár, egyéb kisebb üzletek és szolgáltató egységek.

Befektetésnek is remek lehetőség!

Megvásárlása esetén CSOK igényelhető, melynek lebonyolításához szakszerű segítséget biztosítunk.


Várdainé Antal Erika

06/20 3388499

This style property is located in is currently and has been listed on Várdai-Trigon Ingatlan. This property is listed at 23 900 000 Ft. It has 2 hálószobák bedrooms, 1 fürdőszoba bathrooms, and is 47 m². The property was built in year.